perjantai 4. marraskuuta 2016

Kitinää feat. ulina



"Simstarina, mikä missä milloin...oho. "
-Minä


Mutku mulla on taiteellinen inspiraationpuute ja luominen kärsii yhyy. Tai siis suomeksi olen laiska, hyvin laiska.

Jumiutuminen tarinassa, omien taitojen epäily, yleinen simstarinamaailman hidas kituminen kuoleman partaalla sekä Fallout 4 *Ysk köh krhm* taitavat olla tämän päivän selittelyni.

Hopessa on useampi asia, jotka olisin halunnut tehdä toisin. Oma epäilykseni tarinan toimivuutta kohtaan on kasvanut. Oli paljon asioita, joita en miettinyt loppuun asti. Osaanko välittää lukijalle henkilöiden motiivit ja tavallaan asian ytimen tai saada lukijaa ymmärtämään heitä. Juoni voi helposti kaatua joko siihen, että asetelmasta tulee liian mustavalkoinen, tai siihen että henkilöiden käytös tuntuu täysin järjettömältä ja tapahtumista lukeminen muuttuu lähinnä turhauttavaksi. Varsinaisen "juonen" käynnistyessä hitaasti pointtina oli juuri saada ymmärtämään, miten tilanteeseen päädyttiin. Kukaan ei rakastu ihmiseen, joka yrittää jo ensimmäisenä päivänä heittää veitsellä, eihän. Yritän selvitellä, miten rakenteen saisi toimimaan. Menneisyydestä ja nykyhetkestä kertominen samaan aikaan. Yritin saada tarinaa paljastettua hienovaraisemmin, mutta taisin peittää vihjaukset turhankin tehokkaasti tai jätin niitä kokonaan pois. Minä en ole hyvä kirjoittamaan. Olen kehno sanojen kanssa (ja vielä kehnompi ilman niitä) ja teksti tuntuu lähinnä epäonnistuneeltä siihen nähden, mitä yritti.

(Kuva ei liity tapaukseen)
Vaikka tuosta saakin varmaan kuvan, että olen lopettamassa, niin en ole. Valitan vain lähinnä epäonnistumisista oreosuklaata mussuttaen.

Simsiähän en tosiaan enää pelaa. En ole oikeastaan pelannut kuin n. puolentoista vuoden sisään kerran. Pelinä en siitä enää niin välitä, mutta välineenä on se ihan mukava.

(Ei edelleenkään liity mihinkään)


Ai niin, lisäkitinää. Saatanallinen melu tietokoneesta. Kaivoin sen tuulettimista ja jäähdytyssiilistä en-niin-kauan sitten helvetisti jotain pölyn ja kissankarvojen risteymää ja siivosin koko laatikon sisältä, ulkoa ja sivusta, mutta ilmeisesti siinä ei ollutkaan kuin osasyy. Pitäisi vaivautua jossain vaiheessa aukomaan se kotelo taas sivusta ja sitten kuunnella kuuluuko ääni jostain tuulettimesta. Ketä sitä syyttäisi.

Tässä kun simstarinamaailma on sen verran hiljaa ollut, niin ei kukaan tämän tekstin lukevista sattuisi kirjoittamaan sellaista. LC-haastetarinoitahan löytyy kyllä, mutta ihan "puhtaita tarinoita" ei niin paljoa tunnu olevan tai sitten ne ovat kuolemassa pystyyn (*Ysk ysk*). Että laittakaa ihmessä kommentteihin.

SALLITTUA MAINOSTUSTA TULKAA TÄNNE SAA MAINOSTAA HEI KUUNNELKAA MAINOSTAKAA KYLLÄ MAINOKSIA KIITOS




4 kommenttia:

  1. Mainostaisin... vähän... ehkä.

    http://noitasims.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuleeko joskus lisää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin viivytellä tähän vastaamista parhaan mukaan mutta pahasti alkaa näyttämään siltä että ei tule. Aikomuksena olisi julkaista mitä olisi tullut tapahtumaan, ehkä kuvittaen sitä muiden keinoin.

      Poista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)