torstai 2. heinäkuuta 2015

Surkeimmat loppupölinät ikinä!

Luithan Epilogin ennen tätä. Nyt hop hop lukemaan.




Noh, koko porukka kuoli ja Eve olikin muodonmuuttaja. Hups. Linda ei ollutkaan sekaisin vaan jotenkin vain onnistui näkemään sen, mitä muut eivät. Valitettavasti siitä ei ollutkaan enää apua. Hahah, olen ilkeä. :P

Tätä tarinaa voisi kutsua eräänlaiseksi harjoitustarinaksi. Halusin ennen pidempää projektia lyhyemmällä tarinalla vähän niin kuin "päästä kärryille", että miten homma sujuu parhaiten. Esimerkiksi kuvien väliin kirjoittaminen oli aluksi hankalaa, kun en ollut siihen tottunut. Samalla tuli myös harjoiteltua sopivasti kuvaamista ja etsittyä järkevää julkaisutahtia.

Tässä tarinassa minulla oli myös hieman välttää jonkinlaisia yleisiä asioita simstarinoissa ja muistakin stereotypioita. Yksi asia niistä oli se, että hahmoilla ei ollut mitään hienoja amerikkalaisia pitkiä ja uniikkeja nimiä, vaan halusin kokeilla kirjoittaa melko tavallisen nimisistä ihmisistä. Siksi henkilöiden nimetkin olivat Linda, Eve, Heidi ja Julia, eikä vaikkapa Cornelia, Nataly, Amelie ja Nikole. Toinen stereotypia oli koulu. Linda, Heidi ja Julia ovat suosittuja. En kuitenkaan halunnut tehdä heistä stereotyyppisiä pinkit minihameet päällä käveleviä blondeja bimboja, jotka ovat poikkeuksetta amerikkalaisesta miljonääriperheestä ja rasittavan ylimielisiä. Ei. Harvemmasta koululuokastakaan löytyy tällaisia, käsi pystyyn jos löytyy, joten miksi tähänkään olisi sellaisia pitänyt laittaa.  On myös harvassa, että päähenkilö on suosittu tyttö. Halusin myös tehdä henkilöistä erilaisen näköisiä. Itseäni kun ainakin häiritsee se, että kaikkien hahmojen kasvonpiirteet ovat niin samat, ettei niitä meinaa toisistaan erottaa. En myös halunnut tehdä henkilöistä "liian kauniita", kun Miss universumilta näyttäviä päähenkilöitäkin tuntuu olevan hieman liikaa. Se olisi ollut melko epäuskottavaakin.


The kolmikko










Yritin tässä tarinassa myös välttää liikaa Hyvis-pahis -asetelmaa. Lindakin oli lopulta vain ihminen joka sattui väärään paikkaan väärään aikaan, eikä Evekään ollut paha. Tietämätön vain.
Eräs asia, jota halusin testata, oli lukijan johtaminen harhaan. Tällä tarkoitan siis sitä, että alussa olisi voinut luulla Lindan olevan se tarinan "pahis" ja sekaisin, mutta lopussa kaikki alkoikin kääntyä toisin päin. (Sekavatselitykset.com :D )

Mutta joo, olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä, miten tämä tarina mielestänne onnistui ja niin edelleen. Mikä toimi, vai toimiko mikään, ja missä on vielä parantamisen varaa? Mitä piditte?Onnistunkon stereotypioiden välttelyssä ja sahasinko teitä silmään? (BRUUUUM *moottorisahan ääntä* Joo, sori. Onneton huumori kukkii näin kesäisin. Hups. ) Vai oliko lopputulos köykäinen "Eikö tämä p*ska koskaan lopu" -tarina? Onko jotakin kysyttävää tarinasta? Kommentoi! (Ei, en yritä saada lisää kommentteja...tai no iihan vähäsen vain)

 Hilpeää kesää verilammikkoja kylpyhuoneissa!!

-Black Cat

Ps. Miten saa loppulätinän kuulostamaan vähemmän...noh...typerältä?

pps. Uudistin ulkoasua ja tein uuden bannerin uudella selfsimillä. Mitäs tykkäätte?





6 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin tarinasta! Anteeksi todella lyhyt kommentti, ehkä tulen pidemmän heittämään kun vain aika sen sallii

    VastaaPoista
  2. Ei se mitään. Kiva kuulla, että tykkäsit tarinasta ja hienoa kuitenkin, että kommentoit. :) Olisi toki mukava saada pidempikin kommentti, mutta lyhytkin on ihan hyvä.

    -Black Cat

    VastaaPoista
  3. Tarina oli tosi hyvä, vaikka olikin ilkimys ja sait minut luulemaan Eveä väärinymmärretyksi ja yksinäiseksi teiniksi :'D Kuvat olivat pääosin erinomaisia ja teksti sujuvaa :) Tykkäsin ihan liikaa viimeisestä osasta :D

    VastaaPoista
  4. Hahaa, onnistuinpas! :D Hyvä kuitenkin, että tykkäsit. Viimeinen osa taisikin onnistua joo parhaiten. (Hyvä, että jonkun muunkin mielestä, kuin omastani. Vaikuttaisi muuten ehkä hieman itserakkaalta.) Kaipa siinä vaiheessa olin jotenkin "päässyt kärryille" tarinanteosta sen verran. Hmm, meinaan jälleen kerran alkaa selittämään turhaa, ups.

    Kiitos kommentista. :)

    -Black Cat

    VastaaPoista
  5. Sun blogi vaikuttaa kivalta ja aion varmaan jäädä lukemaan. :) Tää ulkoasu on ihanuutta :3♥

    Kurkkaa toki munkin blogi: http://millanpikselinenmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos ja toivottavasti jäät. :) Käynpäs kurkkaamassa.

      -Black Cat

      Poista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)