sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Photoshooting with HQ mod

*Tanssii sadetanssia* Minulla on HQ mod, minulla on HQ mod ja peli ei edes lagaa! Mutta yritetäänpäs vakavoitua. Karkoitan vielä lukijat sillä, että postaan vain ilkkuakseni huonompien koneiden omistajia.



Kuten tuossa aiemmin taisin mainitakin, hankin uuden tietokoneen (POYTÄKONE, JEIJ) tässä jonkin aika sitten. Olin jo pidemmän aikaa haaveillut tästä ihanasta modista ja okei, myönnän kuolanneeni (no enkä kuolannut!!!)  Jennin ja Canvivan kuville hieman. Noh, latasin kuitenkin tämän modin ja pelostani huolimatta peli ei edes tökkinyt...siis normaalia pahemmin. Tämä paskahan tökkii nimittäin aina. Mutta hei, meinasin jo melkein unohtaa ne kuvat.

Loin pari simiä, joilla testasin samalla vähän poseja ja noh...poseja.




 Tykästyin muuten tuon naisen ulkonäköön. Verimaskikin luo häneen jotakin...jännää.

 Muutamaa kuvaa piti vähän enemmänkin muokkailla.











 Ylemmän kuvan molemmat poset ovat itse tehtyjä. Miehen sormet menevät hieman oudosti, sillä kyseessä ei varsinaisesti ollut asepose vaan nojailupose seuraavaan tarinaan. Noh, kai tuo on anteeksiannettavaa.



Mitäs mieltä olitte kuvista? Ja kuvittelenkohan minä vain, vai sotkiko blogger kuvien laatua?

5 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa HQ-mod, mutta se saa aikaan sen, että simien tekstuurit latautuvat normaalia hitaammin, vaikka kone on liiankin karkkia Simsin tapaselle pelille... johtunee siitä, ettei Sims osaa edes hyödyntää mun koneen tehoja kunnolla ._. Esimerkiks neliydinprosessorista Sims käyttää päällä ollessaan YHTÄ ydintä ja ne kolme muuta lepää. Rassaavaa.

    Tämän takia en jaksa pitää sitä HQ-modia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rassaavaa varmasti. ._. Mikään ei näemmä kelpaa tuolle pelille.

      Itse en ainakaan huomannut, että tekstuurit olisivat ladanneet jotenkin erityisen hitaasti. Tosin saattaa johtua siitä, että testasin vain vähän aikaa ja kävin pelissä vain ottamassa nuo kuvat jo muutenkin siihen pahimpaan varautuneena. Tai sitten olin vain vanhan koneen kanssa vaan tottunut siihen, että tekstuurien latautuessa pystyi hyvin pelaamaan erän tai kaksi Fruit ninjaa, joten nykyinen nopeus tuntuu aivan uskomattomalta, vaikka olisikin hidastunut. :D Noh, mitenhän peli tulee sitten pidemmän päälle toimimaan. Se jää nähtäväksi.

      Kiitos kommentista.

      -BlackCat (Koska kukaanhan ei ole vielä huomannut, ehehheh)

      Poista
  2. Näitä kuvia katsoessa tekee vaan mieli hankkia itellekkin uusi kone. Vaikka yleisesti sanotaankin että HQ modia ei kannattaisi pitää muuten päällä kuin kuvia ottaessa. Ootko muuten ladannut myös You are real- modin? Tuo siis: http://mahamudosim3.blogspot.tw/2013/01/you-are-real-skin-normal-map-revision.html?zx=b34f06f62250b4e5

    Mutta aahhhhhh tää kuva: http://3.bp.blogspot.com/-YqEfZObCLOY/VaI3W-ebdeI/AAAAAAAADOE/wxqF3tXJ9yk/s1600/Kuva17.jpg
    Näytti niin täydelliseltä kuin olla ja voi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin piti vielä sanoa että sun blogin leveys oli liikaa mun koneelle. :D

      Poista
    2. [x]Arya kävi kommentoimassa

      Juu, minulla on You are real. Ei tosin löydy latauslistasta, koska unohdan aina päivittää sitä. Laiska minä. :D

      HQ-modia ei minunkaan tietääkseni kannattaisi pitää päällä muuta kuin kuvatessa, mutta eipä tässä näytä mitään vielä sattuneen. (Kuuluisat viimeiset sanat: Tässä mitään vielä ole sattunut :D )

      Itsekin tykkään tuosta kuvasta. Hyvä, että joku muukin. (Näytti? Ai eikö siis enää?!?! :O )

      Saattaa ollakin liian leveä. Voisi ehkä vähän kaventaa. Kiitos kun huomautit. Itse en tullut asiaa ajatelleeksi, kun oma näyttö tällä hetkellä semmoset aboutrallaa kolme metriä leveä, niin hyvin näkyy. :D (Okei joo, ei nyt ihan kolme metriä, mutta aluksi kyllä siltä tuntui entisenä läppärinomistajana)

      -Black Cat (Kisu)

      Poista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)