torstai 26. marraskuuta 2015

Kuva seuraavasta osasta

Halusin vain laittaa tämän kuvan nyt tähän väliin, kun ei minulla oikeastaan muuta ollutkaan.

 Osan teko on madellut etanavauhtia ja sain ne osasuunnitelmatkin takaisin vähän aikaa sitten. Tänään avasin pelin taas pitkästä aikaa ja sehän toivotti minut lämpimästi tervetulleeksi kaatumalla jo latausruudussa. Ensimmäinen "The Sims 3 lakkasi toimimasta" uudella tietokoneella pelatessa. No johan oli aikakin. Ehdin jo huolestua.


Loppuun vielä sitten tällainen täysin tarpeeton kissagif. Aattelin ensin jotain kuhameemiä, mutta en mä sit viitsiny.

Ja ai niin, vaihdoin muuten banneria. Parempi vai huonompi kuin edellinen?


9 kommenttia:

  1. Yritin jo viime osaa kommentoida mutta tietokoneeni ei julkaissut sitä :P

    Mutta mutta asiani liittyy juuri tähän tarinaan :D Olen positiivisesti yllättynyt kahden naisen rakkaus tarinasta. Tämä tuo kivaa vaihtelua siihen perinteisempää malliin :) Odotan innolla uusia osia siihen. Toivon että Hope ja Katariina (?) pysyvät yhdessä loppuun, mutta katsotaan kuinka käy. Tosin välillä osissa tuntui ettei katariinalla ole juuri sananvaltaa ja toivon myös, että katariina todella sanoisi vastaan joskus. Mutta ehkä sekin kehittyy osin ja voi olla että saamme yllättyä vielä :3

    Ja tietenkin tarina on hyvin alussa. Mieli voi muuttua itselläkin henkilöiden suhteen ja varsinkin on hyvä kun kirjotat nykyisessä että menneestä. Kun näillä kahdella tuntuu olevan vähän enemmän historiaa yhdessä. Näin tiedyt asiat voivat tuntua loogisemmalta kuin jos tietäisimme vain nykyisyyden. Sekä tuohan se ihan uuden ulottuvuuden tarinaan :)

    Mutta jatkan seuraamista. Ja tuo kissa sopii hyvin tilanteeseeni kiitos koeviikko ja koekirjat ¥~¥

    T. R H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typerä tietokone. :P

      Kiva kuulla, että vähän erilainenkin rakkaustarina kiinnostaa. Vaikkakin tämä tarina vähän muuttuukin edetessään. Ja mielenkiintoista kuulla myös lukijan näkemystä henkilöistä. Alussahan tämä tarina tosin vasta on. Kymmenen osaa, tai ehkä vähän enemmän, olisi näillä näkymin.

      Kissat sopivat hyvin joka tilanteeseen!

      Poista
  2. Olen melko uusi lukija, enkä edes tiedä millainen oli vanha banneri mutta uusi on ainakin hieno ja sopii tähän blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha banneri näytti tältä http://tinypic.com/r/2jfzrs7/9 . Sitä edellinenkin minulla on tallessa jossakin, mutta kaksi vanhinta ovat tällä hetkellä bittitaivaassa. (Ei sillä, että haluaisin jotenkin katsoa niitä, yök)

      Poista
  3. Mä innostuin kirimään tän kiinni ja... ja en voi sanoa olevani positiivisesti yllättynyt, koska tiesin että kirjoitat hyvin, mutta jotenkin olen silti! En mä odottanut yhtään mitään huonompaa, mutta siis miten tän selittäisi. Vaikka siten, etten tiennyt, mistä jään paitsi. :D

    Kommentoin varsinaista osaa sitten kun seuraava tulee, mutta kahdesta lukemastani sanon, että wau. Oikeasti.
    Ja idea on omaperäinen. Tykkään siitä, miten tarinassa hypitään muistojen ja nykyajan välillä.

    Odotan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho vau. Kirjoittaminen on kyllä oikeastaan, ainakin omasta mielestäni, se kaikkein heikoin ja osan kirjoittaiminen on kyllä silkkaa tuskaa, kun mikään ei vain kuulosta hyvältä. Mutta tuota hämmentää, kun joku sanoo, että tarina on hyvä. (En uskalla enää lukea niitä osia, kun löydän vain virheitä :D ) ja tosi kiva kuulla, että ideakin on omaperäinen. Aikahyppyjen toimivuudesta olin vähän huolissani, mutta kyllä nekin vissin sitten toimiikin.

      Kiitos kommentista!

      Poista
  4. Nyt vihdoin jaksan tulla kommentoimaan! Eli moi, olen yksi blogisi piilolukijoista. :DD Miten hieno esittely multa.
    Ei vaan aattelin vaan tulla kertomaan että pidän tästä sun meneillään olevasta tarinasta, ja sitä edellistäkin luin. Eipä mulla muuta.

    Ainiin, se piti sanoa että linkittelen tän tonne omaan simsblogiin. Niin ja että banneri on kiva, tyksin siitä c:
    -hedgehog-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja koska paheenani on omien kommenttien korjaaminen vasta julkaisun jälkeen, niin pakko sanoa että joo, kommenttini on tylsä. Välillä jaksan kirjottaa romaanikommentteja, välillä taas ne onkin vaan tollasia tyyliin viiden lauseen pätkiä.

      Että joo.
      -hedgehog-

      Poista
    2. Anteeksianteeksianteeksi, en ole saanut aikaan vastausta tähän. Laitan kommentin loppuun hyvitykseksi linkin hauskaan kissakuvaan!

      Hetkonen, mitäs minun pitikään tähän vastata. No tuota, kiitos paljon. Yritän saada seuraavan osan ulos tänään...tai huomenna...tai joskus. Ennen kuin kuolen, kummiskin! Ja kiitosta, kun linkittelit.

      Hassu kissa: http://img1.owned.com/media/images/2/2/0/1/22017/i_don_t_own_a_cat_540.jpg

      Poista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)