perjantai 17. kesäkuuta 2016

Tilannepäivitystä osasta

Otsikko samaa tasoa kuin aina ennenkin




Jouduin vääntämään hieman poseja seuraavaan ja muutamaan kahden simin posea (ei yllä) välttelin niin kauan, että kepeä kuukausihan siinä meni, ennen kuin kuvaamisen aloitin. Eläköön prokrastinointi (ja yrtitys saada kuka tahansa muu tekemään se pose). Yllä yksi teasermikäliekuva seuraavan osan alusta.


Jos kellään olisi antaa vielä se "brilliant mind" niin kertokaa ihmeessä, sillä nyt minulla on pelkkä laiskuus(+Kaikki memet aiheesta olivat aika meh)

Vaivannäön välttelyn lisäksi olen myös tehnyt muuta hyödyllista, kuten järjestänyt tietokonepelini aakkosjärjestykseen, pölyttänyt kissapatsaskokoelmani (yht. 46 kissaa. Nousin tuoliltani juuri laskeakseni ne) ja pessyt jokaisen niistä, pyörinyt tuolilla ja kasannut kahvikuppitornia ja kokispulloarmeijaa pöydälleni. Ihmekös, en saa mitään aikaan.

Olen tässä lähiaikoina myös miettinyt jos sitä jossakin vaiheessa kokeilisi jonkinnäköistä TS3 machiniman tekoa, sillä saisin siten skipattua tarinoinnissa eniten vihaamani vaiheen, eli kirjoittamisen. Toisaalta oma äärimmäinen laiskuuteni tulisi varmasti siinäkin vastaan ja vauhdilla, mutta aina voi harkita. Omaan nimittäin jo jonkin verran kokemusta videoeditoinnista, joten siinä puolella ei ainakaan tulisi niin kovaa oma kädettömyys vastaan. Pelkkää kuvaamista ja editointia kuulostaisi ainakin ajatuksen tasolla hyvältä.

Havaitsinkin myös juuri menneeni täysin ohi siitä, mitä minun olisi tähänkin tarkoitus kirjoittaa.  Hyvä minä.

Loppuun vielä, ah niin ennenjulkaisematon, esiinkaivettu kuva vuoden vanhasta photoshootingista HQ-modin kanssa. Tämähän kun meni muutenkin aivan niin kuin suunnittelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)