sunnuntai 9. elokuuta 2015

Eipäs se osa sitten viikossa valmistunutkaan

Osasta kuvattu on alle puolet, enkä kirjoittamista aloittanutkaan ole. Taitaa sitten venyä viikolla. Laitanpas muistiin, että ei kannata lupailla mitään julkaisutahdista. Kissa pahoittelee.





4 kommenttia:

  1. Yksi tarinankirjoittajan säännöistä: Älä milloinkaan, koskaan, lupaa täysin varmaa päivämäärää milloin julkaiset osan. :D

    Mutta siis, ei mitään hätää julkaisemisen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin äsken pitkän ja ylistävän tekstin äsken, mutta koska blogger... Sanoon vaan että hyvä tarina, kivat henkilöt. Jne. Jne.

    Jatka tarinaa, mutta älä kiirehdi osan teon kanssa, parempaa jälkeä saa kun tekee omassa tahdissaan.

    -Lukija-

    VastaaPoista
  3. Apuva, unohdin vastata kommenttiisi, vaikka se on jo kaksi päivää vanha! (Kirkuu kauhusta ja kuvittele tähän semmoinen kauhumusiikki) Kissa pahoittelee.

    Kannattaa muuten kopioida kommentti, kun blogger saattaa aina välillä paiskoa niitä bittiavaruuteen. :P Kiva kuitenkin kuulla, että tykkäsit.

    Njaa, itse olen tottunut aina siihen "pieneen paineeseen" ja aikarajoihin, kun tiedän, että jos teen tätä(kin) omassa tahdissa "ja silloin kun itsestä tuntuu hyvältä", niin saatan saada tämän pelkästään suunniteltua ehkä vanhainkodissa keinutuolissa kiikkuen, valmiiksi saattamisesta puhumattakaan. Mutta mutta, olen muuten saanut edistyttyäkin tässä. Lavastus on vielä vähän kesken, kun se vaati niin pirusti ladattuja. Kauppaa siis lavastin sisältä, eikä simssin omissa tavaroissa ole mitään kauppatarvikkeita tai muutakaan tähän tarvittavaa. Nyt sain se tosin jo valmiiksi ja hienosäädän vielä vähän. Simejäkin piti luoda pari lisää ja itselläni on pakkomielle yrittää tehdä persoonallisia simejä, jopa sivuhahmoista, ja näitä uusiakin tyyppejä kun tullaan näkemäänkin myöhemmissäkin osissa, niin ei senkään takia voinut vain "hutaista" ensimmäisiä valmisnaamoja siihen.

    Mutta joo, poistun kukkaruukusta ja palaan itse asiaan. Kiitos kommentista.

    -The Kisu

    VastaaPoista

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)