torstai 8. lokakuuta 2015

Pikävälilätinä ja kissa nelosessa!

Niin, se simstarina...

Ei, koulussa ei ole kiireitä. Olen vain laiska. Oikeastaan aivan helvetin laiska, mutta mennäänpäs asiaan. Tässä välissä ajattelin, jotta tämäkin blogi jotenkin hengissä pysyisi, laittaa tällaisen lyhyen välikuvan joskus aikoja sitten The Sims 4:n siminluontidemolla värkkäillystä selfsimistäni. Pelin screenshotnappi ei toiminut, joten ei siitä simistä olekaan kuin nuo kaksi kuvaa. Jee.

Paransin kuvaa hieman, koska TS4-suttu, hyi. Terävöitin siis ja siinä kuvan rajaamisen lomassa länttäsin tuonne oikeaan yläkulmaan paprikan, koska...en tiedä, mutta paprikat ovat hassuja. 

Kissa pahoittelee noita nuolia. Screenshottinappi ei toiminut, joten piti ottaa kuvat ihan printscreenillä ja sitten hyppiä pelistä painttiin, tallentaa, palata peliin, ottaa uusi kuva, pois pelistä, paintti auki, kiroilla vähän, tallentaa, takaisin peliin, ja niin edelleen. Siksi kuvia on vain kaksi. On se hyppiminen sitten raivostuttavaa. 

Vartalo on kyllä ihan päin helvettiä tehty. En osaa. Jee. (Kuuletteko väsyneenhappamanvittuuntuneen äänensävyn sinnekin? No, toivon kuitenkin, että ette.) Kyllä kai meissä on silti jotakin samaa. Tosin väripyörän puuttumisen vuoksi hiustenvärikin on väärä, samoin kuin koko hiusmalli. Oikeasti ne ovat lyhyemmät, minulla on otsatukka ja näytän peikolta. 
(Kyllä, minähän se siinä)
 Mutta jatketaan tässä lyhyen Kisun kitinätuokion™  (Nettikin on jumissa murhaan koko Soner!!!!...eiku ei mitään. Unohtakaa. Eihän tänne perämetikköön vissin edes ole tarkoituskaan olla hyvät internetyhteydet) jälkeen itse asiaa, eli sitä HEI MISTÄ MINÄ PUHUINKAAN? Eiku joo, selfsimistäni. Juu, eli vertailun vuoksi länttään tähän vaikkapa kolmosen selfsimiäni ja menen sitten tyytyväisenä hieroskelemaan käsiäni, että "Ai että, nyt on väännetty jotakin sinne blogiin, enkä kehtaa edes oikolukea sitä..." ja voinkin sitten mennä jatkamaan jonnekin joulukuuhun asti hiljaiseloa koskemattakaan siihen tarinaan.  Adios!

En jaksanut muokata, kärsikää. Tuossa siis kolmosen selfsimiä ja kyllä, tuo pehko sitten on sininen ja kyllä, se oli ennen ruskea ja ei en värjää sitä takaisin ruskeaan. (Ainakaan vielä)

Kyllä se osa ihan varmaan kohta on valmis!!!!!!!111

(Ei se sitten veny joulukuuhun. Ja saa potkia ylös tekemään sitä tarinaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteesi on meille tärkeä... hetkinen, KETKÄ ME?

(Ja ai niin, arvostan jokaista kommenttia)